Onze werking

Deze dynamische praktijk bevindt zich in de nieuwe wijk Ganzegaevers te Grembergen. Sinds enkele jaren werken Evelien Kempkes en ikzelf, Delphine Van Damme vlot samen. In 2020 kwam Joke Van Brempt en in 2023 Isabeau Peleman bij het team. Beiden zullen de kinderkinesitherapie op zich nemen.  Frederik Claessens neemt de zorg voor neurologische patiënten op zich. Frederik begon bij ons in de zomer van 2021. Andere interesses van Frederik zijn hoofdpijnklachten die hij met Mulligantechnieken behandeld.

Als ervaren en enthousiaste therapeuten staan we klaar om u met de beste zorgen en advies te omringen. Wij zijn een team van vijf therapeuten. We beschikken elk over een aparte behandelruimte, waardoor uw privacy wordt gerespecteerd.

We scholen ons permanent bij waardoor we alle criteria van de kwaliteitsbevordering voor kinesitherapeuten hebben gehaald. Hierdoor zijn we opgenomen in het Belgische kwaliteitsregister voor kinesitherapeuten.

Wat de behandeling betreft, we nemen steeds uitgebreid de tijd voor een vraaggesprek. Zo leggen we alle facetten van uw probleem op tafel om de duidelijker beeld te krijgen van de onderliggende factoren. Op deze manier doen we aan kwaliteit- en resultaatgerichte zorg. Wij beloven een enthousiaste aanpak waarin alle aspecten van de patiënt betrokken worden.