Wat mag ik verwachten?

Je mag binnen zonder bellen. Je kan plaats nemen in de wachtzaal tot de therapeut je komt halen.

Een behandeling omvat 30 min. Er wordt gestart met de administratieve gegevens, daarna volgt een vraaggesprek en een uitgebreid klinisch onderzoek naargelang uw klacht.
Hieruit wordt een behandelingsplan opgesteld dat evolueert.

De praktijk bestaat uit aparte behandelruimtes, waardoor u steeds de volle aandacht en privacy krijgt. Patiënten ervaren dit als een meerwaarde.

We zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over een aangepast toilet.

Je kan je baby verluieren in ons toilet op een verzorgingskussen. Voor de peuters is er een toiletbrilverkleiner beschikbaar.

Sommige patiënten vragen zich af of een kinebehandeling pijn doet. Om transparant te zijn durf ik wel zeggen dat sommige patiënten een lichte mate van ongemak kunnen ervaren tijdens de behandeling. Het doel is om de pijn te verlichten en het functioneren te verbeteren. Weet ook dat we elke stap goed uitleggen en overleggen met de patiënt. We luisteren zorgvuldig naar onze patiënten en hun feedback zowel voor als tijdens de behandeling.

Wij vinden het belangrijk dat u zelf ook actief meewerkt aan de therapie.
Ik vraag dan ook om de adviezen op te volgen en u kan een oefenschema meekrijgen om thuis te oefenen of via de app van Physitrack.